fbpx

ESTERRA PARK – Complex locativ în or. Durlești

Detalii

 • Proiect ESTERRA PARK
 • Categorie Complex locativ
 • Dezvoltator Element Stil
 • Darea în exploatare 06.2026

Despre proiect

Bucură-te de liniște, confort si siguranță intr-o locație excelentă!

Casă de tip club de la compania Element Stil! Toate apartamentele au terase și ferestre panoramice. Apartamente spațioase, cu două băi și living-uri între 20 și 38 de metri pătrați. Casa corespunde celor mai înalte cerințe moderne în materiale de economisirea energiei și ecologice. O gamă largă de soluții de planificare: Apartamente cu un dormitor – între 41 și 48 de metri pătrați, cu două dormitoare – între 62 și 108 metri pătrați, apartamente cu trei și patru dormitoare – între 83 și 180 de metri pătrați. Proiectul a fost creat luând în considerare o insolație optimă a apartamentelor și direcția vânturilor, iar de pe terasele spațioase se deschid vederi frumoase către oraș. Finalizarea complexului este planificată pentru vara anului 2026. Este disponibilă plata în rate pe o perioadă de până la 3 ani, cu un avans de la 30%.

Complex Rezidențial

Amplasat într-o zonă liniștită și îndepărtată de aglomerația din oraș.

Zonă verde

Fiind un complex locativ nou este proiectat așa încât să existe suficient spațiu verde.

Curte separată

Accesul pe teritoriul complexului este limitat.

Complexul Locativ Esterra Park

1. Apartamente cu ambianță exclusivă: Toate apartamentele dispun de terase și balcoane cu acces la exterior din orice încăpere, oferind o experiență de locuit aparte.

2. Locuințe spațioase și luminoase: Livinguri generoase de la 20 m2 și înălțimea tavanului de 295 cm asigură un confort de trai maxim prin lumină naturală și spații aerisite.

3. Design modern: Încăperile de tip open space și ferestrele panoramice conferă locuinței un aspect premium.

4. Conexiune cu natura: Apartamentele de la parter beneficiază de acces la grădină interioară proprie, oferind un spațiu privat și liniștit în mijlocul naturii.

5. Număr redus de apartamente și etaje: Pentru a asigura intimitatea și exclusivitatea locuitorilor, complexul dispune de un număr mic de apartamente și etaje.

6. Securitatea teritoriului: Curtea închisă fără mașini și sistemul de securitate pe întreg teritoriul complexului garantează un mediu sigur și protejat.

7. Eficiență energetică: Izolarea de calitate a fațadei și ferestrele termopan cu 4S asigură economisirea energiei, contribuind la un mediu mai sustenabil și la reducerea costurilor.

8. Infrastructură de cartier: Complexul oferă toate facilitățile esențiale pentru o viață convenabilă, inclusiv cafenele, restaurante, grădinițe, școli, club de fitness, supermarketuri și farmacii.

9. Zonă verde: Construit într-o zonă de parc, complexul oferă o oază de relaxare și recreere în aer liber, perfectă pentru a vă bucura de natură în mijlocul orașului.

Echipa Element Stil are o experiență de peste 11 ani în construcții locative, comerciale și industriale.

De-a lungul anilor, am fost implicați în diverse proiecte, fie că este vorba de construcția de complexe locative sau spații comerciale am construit fiind preocupați de calitatea și fiabilitatea construcțiilor dezvoltate de noi. Cele mai înalte standarde europene în construcție, calitatea materialelor alese și pasiunea pentru design au fost întotdeauna adevărate repere în fiecare din proiectele de construcție pe care le-am realizat.

Noi dezvoltăm proiecte în construcție cu pasiune!

Element Stil SRL stă la dispoziția Dvs. oricând.

Pentru mai multe informații lasați datele D-stră:

  Număr de telefon

  Adresă oficiu

  or. Durlești
  Str. Dimo 86, of. 3

  Program de lucru

  Luni - Vineri : 9.00 - 20.00
  Sâmbătă :9.00-14.00

  Parteneri: